Marea grana a Cornellà

Marea grana per anar dissabte a Cornellà. Hi viatjaran uns 1.200 aficionats del Nàstic amb vuit autocars. La comunió entre afició i equip ha anat creixent jornada rere jornada i la il·lusió encara s'ha desfermat més després del partit contra el Deportivo.

UN ESCENARI IDEAL

El partit es jugarà a l'Stage Front Stadium, el camp del RCD Espanyol, i no a Palamós, on el Cornellà juga habitualment com a local. Un estadi que afavorirà i molt l'estil de joc del Nàstic, malgrat que no ha pogut guanyar en cap de les quatre ocasions que l'ha visitat.

EL CORNELLÀ ARRIBA BÉ

Així, el tècnic Dani Vidal espera un Cornellà rocós, tot i que al duel de la primera volta, el Nàstic es va imposar per un clar 3 a 0. Els del Baix Llobregat, que són dotzens classificats amb 33 punts i lluiten per allunyar-se de les posicions de perill, fa sis jornades que no coneixen la derrota. Els grana, segons amb 50, no volen perdre de vista la primera posició.

GAIREBÉ TOTA LA PLANTILA DISPONIBLE

El partit entre el Cornellà i el Nàstic arrencarà dissabte a les cinc de la tarda. Dani Vidal tindrà a la seva disposició a tota la plantilla excepte els lesionats Marc Álvarez, Íker Recio i Óscar Sanz. El duel també serà especial per l'ex jugador grana Robert Simón, ara a les files dels barcelonins.