La millora del CB Tarragona encara no és suficient

Nova oportunitat perduda de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona, que va caure per 69 a 78 davant el Santfeliuenc. En el debut del tècnic Jorge Serna com a local, el CBT va deixar escapar el partit a l'últim quart. Parcial de 14-21 favorable als visitants, que van trobar els seus millors homes en els moments importants.

OPCIONS FINS AL FINAL

Aquest cop sí, almenys, els tarragonins van estar vius fins a pràcticament el xiulet final. 34 a 36 al descans i 55-57 quan faltaven 10 minuts. Un parcial inicial a l'últim període de 5 a 11 va ser decisiu. Quan els blaus van poder retallar distàncies, va aparèixer Nil Bria, màxim anotador del partit amb 20 punts, per sentenciar a base de triples.

David Fernández va ser el millor de l'Ibersol CBT amb 14 punts i 2 assistències. Bon partit també de Tugores, 10 punts i 6 assistències. Ousmane Ndour va acabar amb 12 i Boonyasith amb 11.