Artur Alaminos, jugador de l'Ibersol CBT: "Els derbis sempre són partits durs"

Artur Alaminos tornarà al pavelló del Milà de Salou, ara amb la samarreta de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona. Serà el seu segon derbi com a jugador del CBT, el primer a la pista on ha jugat les últimes dues temporades sota les ordres de Jesús Muñiz. Diumenge a tres quarts de vuit del vespre el millor duel de bàsquet de la demarcació es veurà en directe per TAC 12. Un partit sempre especial i amb connotacions més enllà de les esportives.

ELS ÚLTIMS PRECEDENTS, FAVORABLES AL SALOU

Els darrers dos cops que SalouCBT s'han enfrontat a la capital de la Costa Daurada la victòria ha estat per als locals. La temporada 2021/2022, llavors amb tots dos equips a Lliga EBA, els salouencs es van imposar per un clar 68-50. Alaminos va ser un dels millors, amb 11 punts, 3 assistències i 2 rebots.

Una mica més enrere, la 2018/2019, també a EBA, el Salou va guanyar per 89-79. Llavors el tarragoní jugava a les files del Villarobledo. D'aquell Salou només CJ Barksdale continua a la plantilla. Del CBT sí que recorden aquestes dues derrotes jugadors com David Fernández, Adrià Duch, Dani Tugores o Ferran Torres.

A la primera volta els Salouencs es van imposar al Serrallo per un contundent 71-89. Alaminos va jugar 19 minuts, però es va quedar sense anotar.