Els veïns de Boscos patrullen per evitar robatoris a les cases

Els veïns de Boscos veuen amb bons ulls l’anunci per reforçar la vigilància a la urbanització, però adverteixen que les mesures no seran suficients. Creuen que la solució per frenar els robatoris passa per habilitar una comissaria a la zona i, mentrestant, han promogut patrulles veïnals per vigilar l’entorn.

Una quinzena de veïns de Golden Park de Boscos de Tarragona passegen per l’entorn forestal que limita amb les cases de la urbanització. Ho fan cada tarda en grups d’un mínim de tres persones amb la voluntat de vigilar els principals punts d’accés i fugida dels possibles lladres que vulguin accedir a les cases. En cas de detectar moviments sospitosos trucarien a la policia. És la resposta dels veïns de la zona a l’onada  de robatoris que han patit els últims mesos.

Els veïns mantenen aquesta vigilància preventiva tot i l’anunci de l’Ajuntament de Tarragona de mesures per reforçar la seguretat a la zona, entre altres amb càmeres preventives de vigilància o la utilització de drons al bosc per detectar comportaments delictius. També és benvingut l’increment de presència policial, tot i que el veïnat encara ho considera insuficient. De fet, des de l’associació de veïns es demana la construcció d’una comissaria a la zona.

Els veïns han comptabilitzat una desena de robatoris a habitatges de la zona durant l’últim mes.