El PSC aposta per Montse Adan

Tal com va avançar aquest dimarts TAC12, Montse Adan és la principal aposta dels socialistes tarragonins per acompanyar Rubén Viñuales al capdavant de la candidatura que buscarà recuperar l'alcaldia de Tarragona en els comicis del pròxim mes de maig. Es confirma d'aquesta manera la intenció del PSC d'incorporar a la llista una figura femenina independent i coneguda i reconeguda a la societat tarragonina en diferents àmbits.

Adan és l'actual directora del departament Port-Ciutat del Port de Tarragona, que s'encarrega de les activitats tant culturals com socials que duu a terme l'ens portuari, on va arribar l'any 2011 com a directora de comunicació. Abans havia destacat com a comunicadora en diversos mitjans de la ciutat.

Políticament, sempre se l'ha relacionat amb l'espai convergent tarragoní, i per això el seu possible fitxatge per la llista socialista es pot veure com un intent d'apropar-se a un electorat ara mateix dispers.

NOMS CONSOLIDATS

La seva incorporació es combinaria amb noms destacats de l'actual grup municipal com Berni Álvarez i Sandra Ramos, que podrien també ocupar posicions destacades entre els cinc primers noms d'una llista que haurà de ser ratificada en l'executiva local socialista prevista per al mes de març.