Així serà el Tennis Tarragona del futur

Són tan sols creacions virtuals de la futura zona Park, però és la primera vegada que el Club Tennis Tarragona mostra què vol ser de gran. L'espai continua tancat per les pluges i experimentarà una transformació gairebé integral, si la massa social l'accepta en l'assemblea extraordinària de finals de febrer o principis de març.

Al desembre, el president Luis Salas va anunciar un projecte de màxims que sorgia de les destrosses de Santa Tecla: l'oportunitat de modernitzar i reordenar el Park per encabir-ho de manera òptima a l'entramat del club.

Amb retocs definits per arquitectes i dissenyadors, també amb la col·laboració d'esportistes, membres de la junta i treballadors, es preveu la construcció de gimnasos, sales polivalents, pistes dures de tennis i pàdel i d'una planta fotovoltaica que abastirà el 25% de la despesa energètica generada.

Hi haurà menys obstacles, el recinte serà més integrador i més racional: útil i sense pedaços. Amb un cost aproximat d'un milió d'euros, l'arquitectura requereix del vistiplau dels socis i sòcies, mentre ja es perfila l'adequació de les pistes de terra batuda afectades per les pluges a la zona Club.

Els danys pels aiguats van superar els 400.000 euros, però no han posat en risc la viabilitat d'un Tennis Tarragona que afirma continuar al dia pel que fa a pagaments. Mentre es preveuen altres retocs que inclouran també la zona Cub, l'endeutament no ha crescut i la directiva requereix del suport dels abonats per tirar endavant el pla de negoci. Els usuaris, però, no hauran de finançar les obres amb les seves quotes.

Poc després de l'assemblea extraordinària, al març, el Club Tennis Tarragona celebrarà l'assemblea ordinària per aprovar comptes i presentar el pressupost del nou any.