El personal d'infermeria reclama millors condicions laborals

Dia de vaga a la sanitat i l'ensenyament per reclamar millors condicions laborals. Aquest dimecres es viu la primera de les dues jornades que s'han convocat per aquesta setmana. La majoria de les mobilitzacions s'han traslladat avui a Barcelona, però a la ciutat de Tarragona s'ha fet sentir el personal d'infermeria. Finalment, no han anat a vaga, però sí que han organitzat diverses aturades. La primera ha estat a dos quarts de 8 del matí, just davant de l'Hospital Joan 23.

El personal d'infermeria del centre sanitari ha programat dues concentracions per tallar el carrer Doctor Mallafré Guasch, la primera a dos quarts de vuit del matí i la segona a dos quarts de tres de la tarda; i una manifestació fins al Balcó del Mediterrani a les 4 de la tarda. Les protestes es repetiran demà.

En grans trets, la plataforma Aturem Joan 23 reclama més personal, tornar a la jornada de 35 hores setmanals, recuperar tres dies d'assumptes personals i que es tinguin en compte les hores de més que fan en començar i acabar els torns.