El CB Salou, preparat per donar la sorpresa davant el CB Cartagena

El Club Bàsquet Salou rebrà diumenge a les sis de la tarda la visita del Club Bàsquet Cartagena, un equip a qui totes les travesses posen com a un dels clars candidats a lluitar per l'ascens a LEB Or. I aquest és l'objectiu que també s'han marcat els murcians. El conjunt de Jesús Muñiz, però no renuncia a res, i menys, després de l'última victòria a la pista del Mataró per 65-66. Un triomf que ha donat ales i confiança al nou projecte salouenc per aquesta temporada.

També compta amb moltes cares noves el Cartagena. Només tres jugadors segueixen de la temporada passada i els vuit fitxatges que han fet són de nivell. Amb jugadors contrastats a LEB Plata o fins i tot de categoria superior. A la banqueta hi ha aterrat l'egarenc Jordi Juste. Després d'un inici de lliga impecable, el Cartagena saltarà al parquet del Salou Centre com a líder del grup Est de LEB Plata. Dues victòries còmodes per 54-83 i 80-59 davant Hospitalet i Alginet, dos equips de la part baixa, així el situen.

Per tenir possibilitats de competir, el tècnic del Salou, Jesús Muñiz és conscient que hauran d'evitar de totes totes que el Cartagena pugui imposar el seu ritme.

Al conjunt salouenc serà novetat Emilio Martínez, precisament ex de l'equip murcià. El base ja està recuperat de la lesió a la cuixa que l'ha tingut fora de la pista en aquest inici de temporada. També s'enfrontarà contra alguns dels seus antics companys Víctor Aguilar, l'altre base dels salouencs.