Un triple de Mayo a l'últim segon dona la primera victòria al CB Salou

Pràcticament sobre la botzina, a falta de menys d'un segon, i amb un triple increïble d'Isaac Mayo. Així va arribar la primera victòria de la temporada de l'OCA Global Salou, que va acabar amb el resultat de 65-66 a la pista del Mataró.

El Salou va saber sobreposar-se a un primer període dolent que va acabar amb un 21-14 favorable als del Maresme. Els de Jesús Muñiz van estar desencertats, sobretot des de la línia de tres, amb un zero de vuit intents.

A l'inici del segon període, una gran defensa va permetre als de la Costa Daurada empatar a 21 amb només minut i mig. Un gran Jordi Juanola, millor del partit amb 21 punts, va esperonar els locals, que van arribar a tenir una màxima de més nou amb el 34-25.  Va tornar a reaccionar el Salou per arribar al descans només tres punts per sota. 36-33. El tercer temps va ser el decisiu amb un parcial de 16 a 20. La igualtat es va mantenir fins a arribar a un final de partit èpic.

DOS MINUTS FINALS D'INFART

El Mataró es va tornar a posar per davant al marcador i el 65-59, a falta de poc més de dos minuts i mig, semblava definitiu. Res més lluny de la realitat perquè l'esprint final dels salouencs els va donar el triomf. Mayo, amb 12 punts i 3 assistències; Iker Montero, amb 12 punts, 2 assistències, i Antón Bouzán, que va anotar 10 punts, van ser els jugadors del Salou més destacats.