Mataró - CB Salou (61-68)

Inici perfecte de l'any del CB Salou a la Lliga EBA amb un triomf com a visitant que permet disposar del bàsquet 'average' favorable respecte al Mataró, a qui s'acosta a la taula amb un balanç de 8-6.

És també la millor manera de començar la segona volta de la fase regular per mantenir les places d'accés a la fase d'ascens a només dos partits de distància i com a sisè classificat de la taula tot i les absències dels estrangers i del lesionat Sergio Jiménez. Marc Ollé, amb 19 punts, va ser el màxim anotador dels de Jesús Muñiz i també d'un duel igualat fins al darrer període.

Una vegada més, la solució per fer front a les baixes va sorgir de la banqueta i repartint minuts entre jugadors cada cop més estables dins la rotació del primer equip. És el cas del jove Roger Garcia, que va sumar més de quatre minuts a pista. Menció a banda la d'Adrià Aragonès, titular de 18 anys i amb més de vint minuts a Mataró.

Veurem què passa amb CJ Barksdale, si pròximament es resol o no el problema burocràtic que l'impedeix debutar. Més enllà d'això el CB Salou ha demostrat que arribarà en un bon moment a la jornada de diumenge com a local davant el Roser (19 hores), previ al desplaçament al Joana Ballart de Valls.

Parcials: 24-23, 10-19, 20-12 i 7-14.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098301&med=0