Salou FS - Calvià (5-2)

Espectacular Salou FS de Quim Manresa, que s'imposa davant un rival directe per continuar a la Segona B i que allunya el descens dos punts per sota després d'encadenar cinc jornades sense perdre.

Els gols de Pavel i Toni per partida doble, a més del de Castaño, han facilitat que l'inici d'any sigui immaculat per als interessos dels de Quim Manresa, que pugen així fins a l'onzena posició, fet impensable dos mesos enrere. La victòria, a més, es produeix davant l'equip que marca actualment el tall entre continuar o no a la categoria de bronze del futbol sala a Espanya, un filial del Palma que ha buscat desesperadament puntuar a la capital de la Costa Daurada.

Un parell de contraatacs i sense porter sota pals han estat la cirereta d'un pastís perfecte per al Salou FS, que el següent cap de setmana passarà pel camp del Ripollet, tercer per sota. Guanyar a terres seria poc menys que providencial en el llarg camí cap a la permanència. Queda, això sí, molta lliga i és que tot just comença la segona volta.

Classificació de la Segona Divisió B:

http://fcf.cat/classificacio/1920/futbol-sala/segona-divisio-b-nacional-futbol-sala/gr-3