Salou canviarà d'estació i freqüències de tren a partir d'aquest dilluns

A partir de dilluns es posarà en funcionament l’R17, la nova i única línia que unirà l’estació Salou-PortAventura amb Tarragona; hi haurà 24 serveis diaris, 12 en cada sentit. Una oferta que durant la temporada de PortAventura es veurà ampliada amb 2 serveis més que uniran la capital de la Costa Daurada amb Barcelona. El nou mapa ferroviari deixarà en desús a partir de dilluns l’estació del centre del municipi. El canvi no agrada als usuaris, asseguren que la nova estació està molt lluny del centre i que perden connectivitat.

Per facilitar l'accessibilitat a tots els usuaris, dilluns es reforçarà el servei d'informadors a la que serà ja l'antiga estació i a Salou-PortAventura. A banda, també s’habilitarà un servei d’autobús de 14 serveis diaris d’anada i tornada per unir les dues estacions salouenques.

Aquest divendres s’estaven instal·lant i arranjant alguns serveis a Salou-PortAventura com alguns lavabos. Tot i això en aquest indret encara falten per instal·lar els diversos mòduls provisionals per oferir els serveis que es prestaven fins ara al centre del municipi a l’espera que es construeixi en aquest indret l’estació definitiva.