Compromís per Constantí vol aconseguir que l'institut del municipi ofereixi Formació Professional

Compromís per Constantí també té com una de les seves principals prioritats l’educació. Acusen l’actual equip de govern de no preocupar-se pel manteniment dels centres educatius. És per això que la formació vol tenir com a màxima prioritat millorar les instal·lacions. Entre altres aspectes volen portar estudis de formació professional a l’institut del municipi.

Aquestes són algunes de les imatges que Compromís per Constantí posa d’exemple per denunciar la falta d’inversions i despreocupació que diuen que ha tingut l’últim equip de govern del municipi envers els centres educatius. Compromís vol incrementar les partides de manteniment de les escoles i instituts per posar-los al dia. A banda, volen fer una potent inversió a la llar d’infants municipals per renovar-la íntegrament. La formació vol aconseguir l’alcaldia per reprendre la feina que van fer quan eren a l’equip de govern. A més, es fixen aconseguir que l’institut de Constantí tingui estudis de Formació Professional.

En matèria educativa volen millorar les relacions entre Ajuntament i Generalitat amb l’objectiu d’enfortir els plans educatius d’entorn per, entre d’altres, obrir els patis de les escoles fora de l’horari lectiu i posar-los a disposició del teixit associatiu del municipi.

Des de Compromís per Constantí agraeixen la inversió de 235.000 euros que la Generalitat farà a l’escola Bergadà per tal de reparar les esquerdes que han causat les argiles expansives que afecten al municipi.