El Partit Popular de Constantí prepara un pla de reducció de l'atur i la instal·lació de nous equipaments

El PP creu que és hora que Constantí creixi, per això vol crear noves instal·lacions com una piscina coberta o una residència per a la gent gran. A banda vol reduir l’atur amb contractes de formació i treball amb les empreses del municipi.

El PP considera que l’Ajuntament de Constantí presenta uns bons comptes, per això creuen que aquest nou mandat ha d’estar marcat per les inversions municipals. És per això que proposen fer un seguit de noves instal·lacions. Destaquen una residència d’avis, una sala de vetlles que es pugui connectar amb el cementiri i una piscina coberta amb una nova zona esportiva on hi hagi pistes de pàdel. A banda, volen treure més rèdit de la zona romana de Centcelles.

Els populars creuen que aquestes inversions han d’anar acompanyades de diverses mesures socials. La primera d’elles, abaixar bona part dels impostos. Una altra de les mesures implicaria reduir al màxim l’atur; diuen que la millor fórmula és crear contractes de formació i treball amb les empreses del municipi.

Els Populars volen entrar de nou a l’Ajuntament constantinenc perquè asseguren que són garantia d’una bona gestió. Ara fa quatre anys el partit va aconseguir un únic regidor i aquestes eleccions volen millorar resultats amb l’aval de la bona feina que asseguren haver fet.