El PSC de Constantí vol seguir impulsant i incrementant les polítiques socials

El PSC de Constantí vol continuar impulsant les polítiques socials que diuen que van engegar ara fa quatre anys. Es mostren satisfets de la feina que han fet aquests quatre anys liderant l’equip de govern, ara demanen el vot a la gent per continuar en aquesta línia.

Els socialistes de Constantí asseguren que des que van guanyar i liderar l’equip de govern ara fa quatre anys han creat i incrementat moltes polítiques socials. Ara demanen que la gent els torni a donar confiança per seguir en aquesta línia de treball que, diuen, ha aportat molts beneficis a tots els seus habitants, com la tarifa social de l’aigua o l’obertura dels menjadors de les escoles fora del període escolar. Entre altres, destaquen que han triplicat la inversió per habitant i han reduït els impostos, i tot sense endeutar l’Ajuntament.

El PSC tindrà com una de les principals prioritats pels pròxims quatre anys els centres educatius del municipi. Asseguren que durant tot el mandat han estat pressionant la Generalitat perquè inverteixi en obres. Es mostres satisfets amb la inversió de 235.000 euros al col·legi Bergadà per arreglar les esquerdes, però no en tenen suficient. A banda, proposen altres accions en aquest àmbit, la més important, fer una inversió integral a la llar d’infants.

Els socialistes volen seguir en la política d’inversió que diuen que han engegat aquest últim mandat. Entre les diverses prioritats volen canviar les canonades d’aigua als punts del municipi on es troben més deteriorades o substituir la il·luminació més vella per una de sistema led.