Els Jardins del Castell bressolen la diada a Vila-seca

Els Jardins del Castell de Vila-seca repeteixen com a epicentre de la diada en aquest municipi. Més d'una desena de paradetes ja han començat a generar activitat des de primera hora del matí. I és que és el dia de regalar el llibre i la rosa. Els negocis locals han sortit al carrer amb les propostes més creatives, i qui també aprofita l’ocasió són les ja habituals parades d’estudiants i entitats. És un bon dia per regalar cultura també per una bona causa.

I si algú ha innovat enguany és el Casal de la Dona, que ha impulsat un concurs de mandales, que ha dinamitzat els vila-secans dins i fora de l’entitat.

LA CANTATA DE SANT JORDI

A Vila-seca si una cosa no pot faltar per la diada és la música, i ja de bon matí més de 400 alumnes de 4t de primària han omplert el Celler per cantar el periple de La Tortuga Boteruda. Una cantata de Sant Jordi que ja té un somriure propi, és l’energia de la Maribel Marín, professora del Conservatori i qui ha alçat la batuta en les 17 edicions de la cantata. És una jornada de roses i llibres que a Vila-seca vestirà el segell cultural d’Efímera, amb expressions artístiques en diversos.