"Efímera" torna a situar a Vila-seca al mapa de les capitals del Sant Jordi

Tot gairebé a punt a Vila-seca per tornar a gaudir d'un Sant Jordi d'allò més artístic. El certament d'art al carrer "Efímera" ha estat clau a l'hora de posicionar el municipi entre les capitals de la diada del llibre i la rosa a casa nostra.

Més d'una desena d'obres creades per l'alumnat de les escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus, guarniran el nucli antic de la vila.

taut_sant_jordi.jpg

Les peces dels joves artistes reflexionen al voltant d'aspectes molt amplis com la literatura, l'avarícia o la comercialització de la diada de Sant Jordi. Com cada any, els alumnes reusencs s'encarreguen de donar vida al recinte dels jardins del Castell amb obres de gran format més escultòriques.

D'altra banda, els tarragonins, ocuparan set punts del municipi amb peces més bidimensionals. I és que la participació de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona al certamen "Efímera" ha anat apostant cada vegada més per la pintura.

El que no ha canviat en aquestes vuit edicions de l'"Efímera" és la capacitat dels creadors de reinventar la diada de Sant Jordi i sorprendre any rere any.