Vila-seca crea un portal de venda en línia per al comerç local

Per ajudar a reflotar el comerç, l’Ajuntament de Vila-seca ha creat Vilamarket, un portal de venda en línia específic per tot el teixit comercial del municipi. Oferirà les mateixes prestacions de les grans plataformes com Amazon o AliExpress. Es vol que estigui operatiu a partir d’aquesta campanya de Nadal.

La pandèmia ha fet reforçar les noves tendències de compres que es centren a través d’internet. Per donar resposta aquesta nova demanda i no deixar enrere a cap comerç local l’Ajuntament de Vila-seca ha creat la plataforma ‘Vilamarket’ un portal de venda a través d’Internet on hi apareixeran prop de 500 comerços i empreses del municipi. Amb tan sols un click els consumidors podran adquirir productes locals i com passa a Amazon o AliExpress la seva comanda serà entregada a casa o en taquilles que s’instal·laran a la població.

Aquest nou portal no tindrà cap cost pels comerços del municipi. Aquests dies s’està informant a tots els negocis de la proposta. ‘Vilamarket’ estarà operatiu amb el tret de sortida de la campanya de Nadal.

A banda de posar a disposició del teixit comercial aquest instrument, el consistori vilasecà també oferirà aquests dies formació als comerciants que ho vulguin en aquest àmbit.