Vila-seca obrirà una oficina d'atenció a la ciutadania

L'equip de govern vol descongestionar i millorar un servei que es realitza al mateix edifici de l'Ajuntament. La mesura forma part d'un paquet d'altres accions que s'acosta als dos milions d'euros.

Aquest local del carrer de la Font i davant la plaça de l'Església acollirà la futura oficina d'atenció a la ciutadania. La demografia de Vila-seca no té res a veure amb la de dècades enrere i la demanda dels veïns i veïnes atapeeix un edifici consistorial sense capacitat d'ampliació després de la compra, els darrers anys, d'alguns pisos que fan mitgera amb el principal. La futura oficina es troba a 10 metres de l'Ajuntament i permetrà que la gestió del servei sigui més eficient.

En la mateixa línia es remodelarà ben a prop un altre local, al carrer Major, com a nova seu dels Serveis Socials, fins ara centralitzats al carrer Verge de Montserrat. L'ambiciosa aposta respon a la municipalització del 100% dels serveis socials i que fins ara derivaven del Consell Comarcal del Tarragonès. Els dos locals tindran un cost que s'acosta als 600.000 euros.

Lleugerament superior serà el preu del subministrament i instal·lació de nous parcs infantils, sis a Vila-seca.  Es tracta del parc dels Aragalls, de l’Hort del Pep, de la Formiga, del pati del Colomí, de la Rambla de Catalunya, de les Illes. També es treballarà a La Plana amb el parc de Ramon Roig i la zona esportiva.

parc 12 novembre

A La Pineda, mentrestant, es durà a terme l'última fase de l'ampliació del pavelló poliesportiu. Ja va enllestir-se l'actualització de la coberta i la substitució del parquet. Ara s'incrementaran les prestacions interiors, des de lavabos a altres punts d'ús quotidià, amb un cost superior als 600.00 euros.

Els acords de la Junta de Govern han sortit a licitació per més d'1,8 milions d'euros. L'execució de tot els treballs es durà a terme durant l'any vinent.