Què necessita la UE Valls per disputar la Copa del Rei?

És molt complicat, però al futbol no hi ha res impossible. Les opcions de la UE Valls d'acabar com a millor segon dels 3 grups de 1a Catalana i jugar la Copa del Rei passen abans que res per esperar que el Rubí perdi el seu partit. Els del Vallès Occidental, juguen dissabte la tarda davant la Unificació Llefià. Un equip que es juga poder classificar-se per la nova Superlliga Catalana.

Si això passa i el Rubí punxa, llavors, els vallencs estaran obligats guanyar el seu partit davant el Cambrils, i segurament per golejada. El Valls és segon amb 57 punts i té un balanç de gols de +21, mentre que el Rubí en suma 60 i té un +25 de diferència entre gols marcats i rebuts.

Mentre hi hagi possibilitats, els de Manel Cazorla s'han guanyat el premi a poder somiar fins al final. A la primera volta els vallencs ja van golejar a domicili al Cambrils per 0-6. El conjunt del Baix Camp és últim, ja ha descendit i no es juga res.

El Valls, a més, saltarà dissabte a la gespa del Vilar sabent el resultat del Rubí. En cas que ja no hi hagi opcions, si més no, intentarà regalar un últim triomf a l'afició per acomiadar una temporada excel·lent.