La UE Valls ha arribat "justa de forces" al tram final

La falta d'efectivitat de cara porteria ha deixat a la UE Valls amb un sabor agredolç en les últimes jornades. Els vallencs han anotat set gols en els últims set partits on han sumat vuit punts de vint-i-un possibles després de cinc empats, una victòria i una derrota.

Xifres en mà aquestes estadístiques no són tan dolentes tenint en compte també que l'equip ha rebut només cinc gols i ha mantingut la contundència defensiva que l'ha caracteritzat. El conjunt de Manel Cazorla, però, ha arribat al tram final de temporada just de forces per tirar endavant partits que a la primera volta resolia sense problemes. 

Aitor Serrano, el seu màxim golejador amb 11 gols, no ha marcat en els últims 8 partits. Ricard Nogueira, que suma vuit dianes, només n'ha fet una en les últimes dotze. Mentre que Jordi Aumatell n'ha anotat dos en sis partits. "No hem pogut donar descans a jugadors que tenien molèsties i hem arribat una mica justos de forces", ha explicat el tècnic Manel Cazorla

Fins a la jornada vint-i-dos el Valls només s'havia quedat en 3 ocasions sense marcar, les mateixes que en l'últim mes i mig.