Tots som la Tecla, un homenatge als qui fan possible les festes

“Un homenatge en forma de llibre” és la millor definició per Laia Díaz per presentar el seu llibre Tots som la Tecla. Es tracta d’un recull d’històries de 60 persones que participen activament en les festes i que edita Cossetània Edicions.

La periodista tarragonina ha aplegat algunes de les seves millors fotografies de Santa Tecla, les primeres disparades el 2013, però la majoria són dels darrers 4 anys. Un suport gràfic per acompanyar les vivències dels 60 protagonistes que representen el teixit associatiu que fa possible les festes.

I en un escenari tecler per excel·lència, la publicació es va presentar aquest dimarts al vespre a la plaça de les Cols en el marc del programa festiu. El so dels grallers de la Mulassa van obrir i tancar un acte que va omplir les escales de la Catedral amb moltes de les persones que ocupen les 130 pàgines del llibre. Amb el recull d’instantànies i vivències, Tots som la Tecla vol encomanar als lectors la passió amb la qual els protagonistes viuen Santa Tecla.