El Tinglado 1 exposa les obres presentades al concurs de pintura de Mútua Catalana

Fins al 29 de setembre, és una àmplia selecció de les obres presentades al concurs de pintura, dibuix i gravat que promou la Fundació Mutua Catalana. S’hi exposen juntament amb les obres guanyadores del concurs de pintura ràpida del Rotary Club.

Aquestes són algunes de les obres premiades al concurs de pintura ràpida sobre temàtica modernista impulsat pel Rotary Club a Tarragona el passat 14 de setembre. Les trobem exposades al Tinglado 1 del Port juntament amb una àmplia mostra d’obres presentades a un altre concurs artístics, el de pintura dibuix i gravat que promou la Fundació Privada Mútua Catalana.

Entre gravats i pintures el concurs impulsat per la Fundació Privada Mútua Catalana ha comptat en la seva quarta edició amb una àmplia participació de pintors locals i estatals. En total més 130 obres s’han presentat a un certamen pensat per fomentar les arts plàstiques a la zona d’influència de l’entitat organitzadora.

L’obra “En el blau està la llibertat” d’Eduard Virgili s’ha endut el primer premi en la modalitat de pintura, dotat amb 3.000 euros, mentre “Tiempo entre costuras” de Rosa Solano s’ha endut el segon premi, valorat en 1.200 euros. A la categoria de dibuix i gravat, que enguany ha arribat a la tercera edició, l’obra guanyadora ha estat “El traspàs”, de Rita Sala.

Els treballs estan exposats juntament amb una àmplia selecció de les obres presentades al Tinglado 1 del Port de Tarragona. Hi romandran, juntament amb les obres guanyadores de la biennal modernista del Rotary Club, fins el proper 29 de setembre.