Els Xiquets del Serrallo obriran la diada de Sant Magí

Els Xiquets del Serrallo seran els primers a ocupar el centre de la Plaça de les Cols el pròxim dilluns, en una nova diada de Sant Magí, primera gran cita de la temporada per a les colles tarragonines. Als serrallencs els seguiran per aquest ordre la Colla Jove, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Tarragona.

L'ordre d'actuació es va decidir aquest dilluns en el sorteig que es va realitzar un any més al programa Finet i pel Mig d'aquesta casa, coincidint amb les 200 edicions del programa casteller.

En aquest, els caps de colla de les agrupacions tarragonines van descobrir quins són els objectius de les mateixes de cara a aquest 19 d'agost. Una diada de Sant Magí que pot tornar a ser de gamma extra de la mà de la Colla Jove, que té, com a mínim dos castells de la màxima dificultat en cartera.

Pel que fa als Xiquets, el 3d9 folrat i el 5d8 són els màxims objectius d'uns matalassers que volen aprofitar sant Magí per a canviar la dinàmica de l'inici de temporada. Una dinàmica que de moment no pot ser més positiva per a uns castellers de Sant Pere i sant Pau que volen com a mínim repetir els tres castells de l'any passat, amb la tripleta de vuit, a la que podrien sumar algun altre castell com el 4d8 amb l'agulla. Per últim els Xiquets del Serrallo tindran en el 5d7 o fins i tot el 2d7 els seus màxims objectius el dilluns vinent. La diada es podrà seguir en directe a través de TAC12.