Ferran Torres: "La 2019-2020 serà la meva última temporada"

El pivot tarragoní de 31 anys assegura que serà la darrera temporada que jugarà a bàsquet. Un dels principals motius pel qual ha renovat ha estat per exercir de líder dels joves de la plantilla del CBT.

No és el primer cop que Ferran Torres ho anuncia, però ara amb 31 anys tot indica que afronta la seva darrera campanya al CBT. Convertit en el veterà de l’equip, el pivot tarragoní renova per una temporada més amb el club del Serrallo. Unes negociacions per segellar la continuïtat de Torres que han estat complicades però que finalment han arribat a bon port. 

Afronta la seva dotzena temporada al CBT convertit en el líder de l’equip dins i fora la pista i en tot un referent per als més joves del club. Precisament, aquest ha estat un dels principals motius pel qual Torres ha renovat: el planter del CBT. Amb una clara aposta des del club per construir un equip amb jugadors de la casa, aquests necessiten un veterà que exerceixi de referent i que també hagi sorgit del planter blau.

Amb aquesta renovació i la de Pape Mbaye la directiva del club dóna pràcticament per tancada una plantilla que tornarà a la feina el pròxim dilluns.