Bombers dona per controlat l’incendi en una empresa del polígon Entrevies

El Plaseqcat segueix activat i diverses dotacions de bombers segueixen treballant en la zona per refredar les naus. Els Serveis Territorials asseguren que no s'han detectat mesures fora de l'habitual en la qualitat de l'aire.

Els Bombers donen per controlat l’incendi que des de les dues de la matinada crema quatre naus de l’empresa MIASA al Polígon Entrevies de Tarragona. Tot i que la situació està sota control, l’accés al polígon segueix restringit a tothom, i només alguns treballadors poden accedir al seu lloc de treball.

El Plaseqcat segueix activat ja que les dotacions de bombers continuen treballant en la zona per refredar les naus i així evitar una revifada de l’incendi. Des dels serveis territorials diuen que en cap moment hi hagut risc per a la població i que cap treballador hi era present a l’inici de l’incendi.

Protecció Civil assegura que la quantitat de productes inflamables i volàtils de les naus no era suficient per generar un perill a l’exterior i que el Grup de Control Mediambiental no ha detectat mesures fora de l’habitual en la qualitat de l’aire. A hores d’ara es desconeixen les causes que haurien originat l’incendi.