La Pirotecnia Mediterráneo guanya el 29è Concurs Internacional de Focs de Tarragona

Els focs artificials de la Pirotecnia Mediterráneo han estat els millors del 29è Concurs Internacional de Focs Ciutat de Tarragona, tant pel jurat com pel públic. El llançament de divendres, amb prop de 700 quilos de pólvora a l’estil valencià, li ha valgut 1.568 punts, la valoració màxima d’aquesta edició.

L’empresa valenciana era la favorita, arribava per segon cop al concurs amb voluntat de guanyar-lo i així ho ha fet. Primer premi del concurs fent-se amb el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona, però també premi del públic i premi especial Festa Major de Granollers. Fent valer el primer premi la Pirotecnia del Mediterráneo tornarà a Tarragona per disparar el castell de focs de les Festes de Santa Tecla.

El segon premi se l’ha endut la Pirotecnia Alpujarreña que també ha estat molt ben valorada pel jurat i no s’ha allunyat gaire de l’empresa valenciana. Els de Granada van ser valorats amb 1.513 punts. La francesa Aquarêve Artifice ha rebut el tercer premi, mentre que en quarta posició ha Pirotecnia Esteban Martin, també de Granada.

Amb el lliurament dels premis tanca un concurs que ha mobilitzat milers d’espectadors a la ciutat de Tarragona. Una cita destacada del calendari estiuenc que l’any vinent viurà ja la seva trentena edició.