Una final a tres partits per la permanència a Copa Catalunya

Si el TGN Bàsquet vol continuar a la màxima categoria femenina catalana, haurà de guanyar un duel a la pista de l'Igualada, l’oponent de la final de permanència al millor de tres enfrontaments. L'eliminatòria començarà dissabte a la capital de l'Anoia.

El TGN Bàsquet va evitar el descens directe amb 10 victòries, i l'Igualada, amb 13. Mentre que les tarragonines van fer-ho a les acaballes, l'últim rival del curs va fregar la permanència per la via ràpida. Curiosament, tot i la diferència classificatòria, el conjunt dirigit per Juan Carlos Arjona va endur-se el triomf dels dos compromisos de la fase regular. És a dir, ja saben què és guanyar a la pista de l'Igualada.

El descans de la setmana passada genera dubtes a l'hora de saber qui afronta en millors condicions anímiques i físiques el darrer tram competitiu. Un dels dos equips baixarà a la Primera Catalana i l'altre es mantindrà a Copa Catalunya.

Laura Hugues serà la referent de les liles enmig del ramadà. A les nou del vespre, durant l'entrenament, la nord-americana s'alimenta per arribar en condicions a la final per la permanència. L'Igualada-TGN Bàsquet es disputarà dissabte a dos quarts de sis de la tarda. La ronda passarà pel Sagrat Cor, el 2 de juny.