La CUP reivindica la nova manera de fer política a l'Ajuntament de Tarragona

Acte central de la CUP ahir a Tarragona, amb bona part dels membres de la candidatura sobre l'escenari fent seves les proclames de la candidatura de l'esquerra independentista que espera revalidar el seu segon mandat a l'Ajuntament de Tarragona. La lluita contra la corrupció i el feixisme i la construcció d'una ciutat participativa i cohesionada, en són els eixos bàsics.

Música, parlaments de les candidates i candidats dels diferents col·lectius, missatge d'Anna Gabriel des de Ginebra i la diputada al Parlament Maria Sirvent fent una crida a un municipalisme de ruptura i desobediència, obrien l'acte central de la CUP a Tarragona.

Una llista encapçalada per segon cop per Laia Estrada, que posa d'exemple els Jocs Mediterranis i els 65 milions d'euros que segons la CUP ha costat l'Anella Mediterrània, com a mostra del que no volen per Tarragona.

Un CUP amb propostes clares de com acabar amb la degradació de la ciutat, la reforma del POUM integrant els barris en lloc de créixer pels extrems i la remunicipalització del contracte de la brossa.