El Voleibol Sant Pere i Sant Pau és de Superlliga

La insistència, l'ambició, la il·lusió i el treball diari han tingut premi. Per fi, sis anys després, i amb l'experiència de moltes decepcions, aquest any sí. El Voleibol Sant Pere i Sant Pau torna a Superlliga, a l'elit del voleibol estatal. Fase d'ascens on els de Vlado Stevovski han demostrat que ho volien més que ningú. Els cooperativistes s'han sobreposat al fet d'haver de jugar dos partits en un dia i a una primera derrota cruel davant la Santanderina.

Per posar-li més èpica, el conjunt tarragoní també ha remuntat a la semifinal davant el Leganés i ha acabat guanyant per tres sets a un. Fa tres mesos, a la Copa, els madrilenys havien superat als tarragonins amb el mateix resultat.

ELS MADRILENYS COMENCEN MILLOR

Després d'un inici dubitatiu dels tarragonins, el Leganés, més segur, s'ha emportat el primer període per 21-25.

REMUNTADA GLORIOSA

Mateix resultat al segon, aquest cop favorable al Sant Pere i Sant Pau que des de llavors ha capgirat la truita. Amb la moral reforçada els cooperativistes han fet una gran passa endavant. El bloqueig i la defensa han deixat sense resposta als madrilenys. En atac, ha aparegut Samuel Pacheco per formar una parella imparable amb Rolando Hernández. Els de Vlado Stevovski s'han emportat el tercer set per 17 a 25.

ÚLTIM PERÍODE MÀGIC I ASCENS

El resultat ha fet molt mal al Leganés i a l'últim període el conjunt de Vlado Stevovski ha passat per sobre del seu rival per acabar imposant-se també per 17-25. Com no podia ser d'una altra forma, el Sant Pere i Sant Pau ha tancat el partit amb un bloqueig espectacular.

Ja com a equip de Superlliga el Voleibol Sant Pere i Sant Pau jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia la final de la fase d'ascens.