La protesta silenciosa davant l'Audiència de Tarragona compleix 200 dies

A les portes de l'Audiència de Tarragona la protesta silenciosa contra la judicialització del procés i la presó preventiva dels polítics independentistes ha complert avui 200 dies. Una trentena de persones continuen la protesta gairebé un any després.

Coincidint amb les campanades del punt del migdia a l'església de Sant Pau, una cinquantena de persones ha tornat a guardar silenci durant mitja hora a les portes de l'Audiència de Tarragona. És el dia número 200 que ho fan per denunciar la situació processal dels presos polítics i la presó preventiva en la qual es troben des de fa més d'un any.

Una acció, la de concentrar-se de dilluns a divendres durant tot el matí amb mitja hora d'escrupolós silenci, que d'aquí a ben poc complirà un any d'existència, congregant en cada jornada una mitjana de 30 persones. Un fet que des de l'organització de l'acte valoren positivament pel que fa a la visibilitat que dona a la causa.

L'acció es desenvolupa simultàniament a Tarragona i a Madrid durant els dies en què es duu a terme el judici del Procés a les portes del Tribunal Suprem. Aquest dimarts, però, han traslladat la protesta a la capital espanyola, al davant del Congrés dels Diputats.