Comença la Red Cup al Club Tennis Tarragona

Des d'ara i fins diumenge les pistes de l'entitat acullen la primera edició d'un torneig que compta amb la presència de jugadors i jugadores d'una trentena de nacionalitats diferents.

Hem arrencat per la fase prèvia i aquesta nova setmana es desenvoluparan els quadres femenins i masculins principals, amb un total de 128 participants. L'anomenat Red Cup Ciutat de Tarragona és la nova aposta del principal club de tennis del territori i que assumeix així el testimoni d'altres cites internacionals com el desaparegut Challenger. S'arrenca des de la modèstia per, progressivament, aconseguir major prestigi per atreure algunes de les màximes promeses de l'especialitat en futures edicions. 

A partir de divendres es viuran les rondes definitives, també en la modalitat de dobles. Paral·lelament el Club Tennis Tarragona organitzarà tota mena d'activitats per atreure el públic a les instal·lacions. Entre elles, l'exposició del trofeu Comte de Godó aquest mateix dilluns. També hi haurà xerrades informatives per aquells joves i familiars interessats a viatjar a altres països gràcies al tennis i mitjançant beques i convenis d'intercanvi.