Boet Mataró - CBT (68-91)

Queden tres partits, el líder de la Lliga EBA no falla i conserva dues victòries de coixí respecte al primer equip que quedaria fora de la fase d'ascens a la LEB Plata.

Des de fa dues setmanes el CBT viu més pendent del que passa a pistes alienes que no pas a la seva, i no és pas un símptoma d'arrogància sinó de solvència: domina còmodament l'electrònic i pot preocupar-se per la resta de resultats que, per cert, no queda clar aquest cop si acompanyen o no, el temps ho dirà. El triomf treballadíssim de l'Igualada davant l'Esparreguera manté el talla entre optar a pujar i no fer-ho a la mateixa distància però, això sí, allunya de mode gairebé insalvable el mateix Esparreguera.

De la visita a Mataró hi ha poca història. Tot i l'inici dubtós, els de Berni Álvarez han despertat de pressa per tancar els primers 10 minuts amb avantatge de 14 punts. El Boet, ferit per la sagnant derrota de l'anada (109-47), ha incrementat les prestacions abans del descans. Ara bé, el partit s'ha acabat just després de la represa.

L'incombustible Ferran Torres és qui ha marxat de nou.amb millors números cap a casa: 24 punts i 11 rebots. També han destacat ofensivament Adrià Duch (15), i Jaume Zamca i Pape Mbaye, amb 14 punts cadascun.

El segon desplaçament consecutiu i penúltim del curs portarà l'equip a la pista del principal oponent de tota la temporada, el Quart. Serà diumenge a les 19 hores: guanyar podria ser definitiu.

Parcials: 18-32, 23-18, 12-22 i 15-19.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015599&med=0