UE Valls - La Pastoreta (3-0)

El líder aprofita l'empat del Catllar i amplia el coixí a 15 punts quan manquen només 21. L'ascens a Primera Catalana és més que virtual.

És impensable imaginar un.final de temporadaen què la UE Valls sumi sis o menys punts dels que resten en joc. Suposaria deixar escapar en un sospir molt més del que ha perdut durant tot el curs. Per això és qüestió de (poc) temps que els de Joan Antoni Pallarès recuperin el seu lloc dins la màxima categoria del futbol de Catalunya.

Cada jornada és difícil per l'acumulació de minuts a les cames, per la pressió de qui mai perd i perquè els rivals es creuen amb la UE Valls sense cap mena de por. És el cas de La Pastoreta, cuer en solitari i que baixarà a Tercera Catalana. La igualtat s'ha mantingut fins al 26' quan Figo ha tret petroli d'un refús per marcar l'1 a 0. Nou minuts després el mateix Figo ha rubricat el segon a través d'un acció combinativa. A les acaballes, Batista ha aconseguit el tercer i últim de falta directa i des del cantó dret.

El següent partit es jugarà diumenge (17 hores) i al camp de l'Amposta. Els del Montsià ja s'han salvat i no disposen d'opcions d'acostar-se a les places capdavanteres de la taula. Si es guanya, l'ascens serà matemàtic sempre que el Catllar perdi a Vila-seca.

Fitxa del partit:

http://fcf.cat/es/acta/1819/futbol-11/segona-catalana/grup-6/2cat/valls-ue-a/2cat/escola-f-la-pastoreta-club-a