×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

El mercat central de Tarragona tancarà les festes amb un augment de vendes del 15%

La rèplica de tres metres de la figura de l’Home dels Nassos dona la benvinguda al visitant del Mercat Central de Tarragona. Un reclam que recorda que la celebració del Cap d’Any està just a la cantonada. Les parades del mercat també llueixen i els paradistes s’afanyen a atendre l’ampli volum de gent que hi compra la matèria prima per abastir els àpats que acompanyaran les celebracions. Es mostren satisfets. Calculen que les vendes s’acabaran incrementant en un 15% quan acabi la campanya nadalenca.

Previsió i balanç optimista tot i que el calendari de festes d’enguany no hagi acabat d’acompanyar. 

No són pocs els clients que avancen la seva compra, una previsió que els permet evitar unes pujades de preu del producte que enguany, asseguren, no han estat tan extremes.

A banda d’avançar les seves compres i apostar pel producte fresc, el menjar per emportar, ja elaborat, també ha notat un creixement durant els últims anys.

ambé moviment a les fruiteries, que  esperen acabar amb les existències de raïm de Cap d’Any, un raïm que al mercat de Tarragona arriba d’Alacant.

Fruita, verdura, peix, carn, menjats preparats. El Mercat Central bull d’activitat en uns dies d’àpats i celebracions que omplen de clients les diferents parades.