×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

La Part Baixa de Tarragona, la més afectada per les fortes pluges

La Part Baixa de Tarragona recupera la normalitat aquest dimecres després dels forts aiguats que van afectar la ciutat aquest dimarts al vespre, i que van obligar als Bombers de la Generalitat a fer més d'un centenar de sortides, sobretot per alliberar cotxes atrapats i treure aigua de baixos i comerços. En alguns d'aquests, els efectes de l'aiguat encara afecten l'activitat normal

Tranquil·litat gairebé absoluta a primera hora d'aquest matí al barri del Serrallo de Tarragona unes 10 hores després de la forta tempesta que va afectar la ciutat ahir al vespre. I és que la Part Baixa de la ciutat va ser la zona més afectada per les fortes pluges i l'origen de la gran majoria del més de centenar d'avisos que van rebre els Bombers de la Generalitat a Tarragona durant tot l'episodi.

Els principals efectes els van patir els cotxes que circulaven per la zona i que van quedar atrapats en molts moments en indrets com el  pont d'entrada al barri mariner o el carrer Reial entre d'altres. Unes conseqüències dels aiguats que també van patir els vehicles aparcats en diferents carrers del Serrallo, i que aquest matí els seus propietaris avaluaven els danys produïts.

I on encara es notaven els efectes dels aiguats a primera hora del matí era en diferents baixos i comerços de la primera línia de mar del barri serrallenc, que es va convertir en una extensió del moll de Costa en molts moments. Entre els més afectats aquesta oficina bancària, que ha hagut de tancar els seves portes fins a que els equips de neteja puguin fer la seva feina. també les terrasses d'alguns restaurants, que han vist com la sortida d'aigua del clavegueram les han omplert de desenes d'objectes a més de fang i aigua.

Uns aiguats al Serrallo que també van afectar la colla castellera del barri, que es trobava fent l’últim assaig de la temporada i en que els seus membres , a més de quedar atrapats per moments al seu interior, van veure com les goteres feien acte de presència en un edifici restaurat fa menys de dos anys.

Per últim, els Bombers de la Generalitat també van haver de rescatar diferents cotxes atrapats per l'aiguat