Fa tres mesos que el Nàstic no marca dos gols en un partit

El Nàstic no marca dos gols en un mateix partit des del 10 de febrer. Va ser en la victòria per 2-1 al Nou Estadi contra el Real Unión de Irún. Això era a la jornada 23. Ara, passada la 35, només queden tres partits i els grana faran bé de millorar els registres de cara a porteria si volen per fi classificar-se per al play-off i ser competitius a la promoció.

SIS GOLS EN DOTZE PARTITS

I és que després del triomf contra el conjunt basc, els de Dani Vidal han disputat dotze partits més amb un balanç de dianes molt esquifit: només sis gols. L'estadística és molt simple: ja fa tres mesos que el Nàstic no passa de mig gol per partit. O el que és el mateix, només marca un cop cada dos partits.

Amb tot, des del febrer només han estat capaços de perforar la porteria rival quatre jugadors grana: Pablo i Marc Fernández per partida doble, Jaume Jardí i Óscar Sanz. Només el migcampista se surt de la llista habitual de golejadors grana aquesta temporada.

QUATRE 1-0

Les víctimes que han encaixat els sis gols en la darrera dotzena de partits són Sestao River, Arenteiro, Deportivo, Ponferradina, Fuenlabrada i Celta Fortuna. Per contra, el Nàstic ha estat incapaç de marcar davant Teruel, Cornellà, Unionistas, Tarazona, Cultural i Sabadell. Tot això fa que, en aquests tres mesos, s'hagin registrat quatre victòries per 1-0, quatre empats i quatre derrotes.

Com a mínim, la pedra angular del Nàstic aquesta temporada continua funcionant. En la meitat de partits s'ha deixat la porteria a zero i només s'ha perdut de forma clara contra el Teruel, per 0-2, i contra la Cultural, per 3-0. Queden tres jornades amb una gran assignatura pendent: el gol.