El pitjor escenari possible per al CBT

Si l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona no guanya a la pista del Prat, serà matemàticament equip de Lliga EBA a falta, després, de dos partits. Les possibilitats dels tarragonins de continuar vius una jornada més i optar a jugar el play-out obliguen a guanyar a la pista del tercer classificat i a esperar que Alginet o Hospitalet no ho facin.

EL PRAT, UN DELS MILLORS

Al CBT, l'última victòria a la pista del Santfeliuenc li ha donat ales, però la fita no serà gens fàcil. El Prat és el millor equip de la segona volta i abans de perdre la setmana passada davant el Cartagena, havia encadenat vuit victòries consecutives. Com a local, al pavelló Joan Busquets només ha perdut dos partits.

Amb una mitjana de més de 80 punts per partit, els del Baix Llobregat són l'equip més anotador del grup i el tercer de tota la LEB Plata. Cap jugador destaca en anotació per sobre de la resta i es que a la seva plantilla hi ha molts recursos. Fins a 4 jugadors anoten de mitjana més de deu punts per partit. A més, gràcies a la col·laboració amb la Penya, les últimes setmanes han incorporat a jugadors joves amb qualitat ACB com Ruben Pray o Jordi Rodríguez.

JA VAN GUANYAR-LOS

El partit entre el Club Bàsquet Prat i el Club Bàsquet Tarragona arrencarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda. Malgrat que els equips no siguin els mateixos, el CBT ja va superar al Prat a la primera volta per 69 - 63. No hi ha més remei que repetir la gesta.