L'Ibersol CBT es guanya una vida més

Diuen que, mentre hi ha vida, hi ha esperança i a això s'aferra l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona. Victòria de molt mèrit a la pista del Santfeliuenc, un equip que encara pot jugar el play-off d'ascens i encara pot baixar. Els tarragonins no poden treure tot el rèdit que necessiten del triomf per 74-81, però, perquè la jornada no ha acabat d'acompanyar. Això sí, moralment, un resultat vital.

El triomf dels de Jorge Serna cal buscar-lo a la primera part. Bona arrencada, amb un parcial de 20-20. El segon quart va acabar sent decisiu, potser un dels millors de l'any per al CBT. Els tarragonins van endur-se'l per 13-28. Fantàstic parcial que situava un +15 al descans, tot un botí.

NO PERDEN ELS NERVIS

El Santfeliuenc va respondre en tornar de vestidors, i va posar contra les cordes el CBT amb un parcial de 19-9. Els locals retallaven deu punts i deixaven el partit del tot obert de cara al darrer quart. La situació a la classificació i la dinàmica de l'equip podien fer enfonsar els de blau, però res més lluny de la realitat, perquè van ser capaços d'endur-se l'últim quart per 22-24: caràcter i cor per continuar creient en la salvació.

A Sant Feliu, Jorge Serna va fer caure el pes de l'equip en sis jugadors, amb molt poca rotació: Tugores, Alaminos, Boe, Bright Mensah, Ferran Torres i AJ ei jei. Precisament, Plitzuweit va ser el millor, amb 26 punts i cinc triples anotats. També va ser notable l'esforç defensiu per aturar jugadors locals com Cowart.

ÚLTIMA OPORTUNITAT?

Els de blau ja no són últims, però el balanç de 7-16 continua sent insuficient. Amb tres partits per jugar, ja no queden opcions de salvació directa i el play-out queda a dos victòries. No hi ha marge d'error. L'Ibersol CBT necessitarà guanyar a la pista del Prat per continuar viu; uns llobregatencs que són el millor equip de la segona volta i que jugaran la promoció d'ascens.