Una gran primera part dona un triomf agònic a l'Ibersol CBT

Després d'onze jornades, per fi, l'afició del Serrallo va poder veure un triomf de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona: 69-63 davant el Prat. Una victòria, la segona de la temporada, molt necessària. El CBT va fer el millor primer temps de tota la temporada: 25-14 al primer període i 22-9 al segon. Parcials per arribar al descans amb un espectacular 47-23. Jacob Boonyasith, el millor amb 30 punts i un 6 de 8 amb triples, va anotar 23 punts a la primera meitat. Quan el Prat el va intentar ofegar, va aparèixer Ferran Torres sota taulell.

MALA SEGONA PART

I és que els blaus van tornar a estar imprecisos després de passar pels vestidors. Els nervis per guanyar i el pas endavant del Prat van fer que la diferència s'anés escurçant paulatinament. A diferència d'altres dies, aquest cop sí, el CBT va poder gestionar la situació i va anotar els tirs decisius per evitar la remuntada. El Prat només va poder maquillar el marcador en els minuts finals.

Bon partit també de Ferran Torres amb 12 punts, Artur Alaminos amb 10 i David Fernández amb 9. Millora general en l'encert des de la línia de tres amb un 47% i un 10 de 21.