Una victòria per tornar a creure

Malgrat tots els entrebancs, com l'última derrota davant el Palmer Mallorca i les lesions del capità David Fernández i Dani Tugores, o els canvis d'entrenador i jugadors, la plantilla de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona està conscienciada i preparada per jugar a la pista del Mataró amb les màximes garanties.  El CBT no té més remei, el partit és una final i només li val guanyar. Els del Maresme són novens classificats amb un balanç de 8 victòries i 12 derrotes. El CBT, penúltim, amb 6 partits guanyats i 14 de perduts. Falten 7 jornades i els de Jorge Serna necessiten quatre victòries per arribar a la xifra de 10 triomfs que s'havien marcat.

EL CBT ES REINVENTA

Més enllà de fixar-se només amb les fortaleses del Mataró, que són moltes, el tècnic li demana al seu equip que sigui reconeixible. Al davant el CBT tindrà una plantilla amb molt potencial físic i amb la figura de Jordi Juanola, el màxim anotador de tota la LEB Plata.

Les dues noves incorporacions, el base Jahmal Jones i l'escorta Plitzuweit estaran preparats per debutar, dissabte a les set de la tarda. També podria reaparèixer Dani Tugores, que ahir va tornar a entrenar amb el grup. Serà dubte fins a última hora. A qui ja no veurem més vestit de blau serà a Jacob Boonyasith, el conjunt tarragoní li ha donat la baixa.