Els mateixos errors tornen a penalitzar el CBT

Si encaixes més de vuitanta punts, és impossible guanyar un partit. Contundent Noé Monroy just després d'acabar-se l'Ibersol CBT 74, Mataró 87, que és la sisena derrota dels tarragonins en set jornades.  "No podem pretendre guanyar si ens anoten 87 punys", va concloure el tècnic. 

El triomf de fa dues setmanes a Palma va ser un miratge. Al Serrallo, els tarragonins van tornar a cometre les mateixes errades que els han condemnat en aquest inici de temporada. Després d'una bona primera meitat tot el treball se'n va anar en orris al tercer període. Al primer temps, Ousmane Ndour i Baptiste Chazelas van mantenir viu al conjunt tarragoní, que va marxar al descans tres punts per sobre. 36 a 39. El jove senegalès el millor del CBT amb 21 punts i vuit rebots, es va imposar sota taulell. El francès va estar especialment inspirat amb 12 punts.

JUANOLA TRENCA EL PARTIT

Fins llavors, el màxim anotador del grup, pràcticament no havia aparegut. Jordi Juanola, ho va fer, però, en el moment decisiu i per trencar la defensa tarragonina. Al tercer quart, 11 punts de l'aler, ben acompanyat pels 9 de Malick van posar un 55-66 gràcies a un parcial de 19 a 30.

Amb més cor que joc el CBT va intentar retallar distàncies, però li va tornar a faltar encert. I es que els triples van tornar a marcar el partit. L'Ibersol CBT només en va anotar 4 de 20 intents. Els del Maresme vana acabar amb 13 de 24.