Un final cruel condemna l'Ibersol CBT

Pas enrere de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona en la lluita per la permanència després de perdre per 94-99 davant el Palmer Mallorca a la pròrroga. Derrota molt dolorosa. El conjunt de Jorge Serna guanyava de 13 punts quan faltaven cinc minuts. El CBT havia fet el més difícil en remuntar el 36-42 del descans. El tram final de partit va ser, però, d'autèntic drama.

LA LESIÓ DEL CAPITÀ HO CANVIA TOT

Amb Tugores de baixa, el CBT es va quedar sense director de joc en el moment més important. El capità David Fernández també es va lesionar i els tarragonins no van saber gestionar l'avantatge. Les pèrdues de pilota innocents i el gran encert del Palmer van condemnar als blaus. Els mallorquins van forçar la pròrroga amb un parcial de 4 a 18 demolidor. Per acabar-ho d'adobar, Bright Mensah, el millor fins aleshores amb 29 punts, va fer la cinquena falta en l'última jugada.

Amb encara quatre segons, Boe no va trobar cistella. L'Ibersol CBT ja no va saber sobreposar-se al cop moral i el Palmer va aprofitar la inèrcia per acabar de sentenciar amb un 0 a 8 a l'inici de la pròrroga.

SENSE BASES...

Després de la derrota, CBT i Palmer empaten a 6 victòries. Tots dos queden a dues de les posicions de permanència directa.  El conjunt de Jorge Serna tindrà ara una setmana de descans per la finestra FIBA. Després jugarà dues finals a les pistes de Mataró i Santfeliuenc per almenys continuar viu i intentar accedir a posicions de playout. Els tarragonins hauran de creure i treballar molt, amb Dani Tugores i David Fernández lesionats, el CBT s'ha quedat sense base quan arriba el moment clau de la temporada.