El Nàstic visita el segon millor local de la categoria

L'Arenteiro posarà a prova la resiliència del Nàstic. Després d'un cop dur, com la derrota de la setmana passada per 0-2 davant el Teruel, el conjunt grana ha de passar pàgina. La millor forma de fer-ho és tornar a sumar els tres punts. Per esborrar fantasmes, recuperar sensacions i mantenir el pols amb els dos primers classificats abans de la visita del Deportivo al Nou Estadi.

UN CAMP MOLT COMPLICAT

A l'Estadio do Espinedo el Nàstic es trobarà amb el segon millor local del grup. L'Arenteiro es mou com peix a l'aigua en un terreny de joc irregular i és capaç de combinar, però també de jugar directe i atacar per banda. Els de Dani Vidal s'hauran d'adaptar a unes condicions similars a les que es van trobar fa dues setmanes a Sestao, on no van passar de l'empat.

SENSE NACHO NI PABLO

L'Arenteiro - Nàstic obrirà la jornada 26 de 1a Federació dissabte a les quatre de la tarda. Al partit de la primera volta els tarragonins van guanyar per un a zero gràcies a un gol de Nacho. El central no podrà repetir perquè està lesionat de l'espatlla. Tampoc a viatjat el pitxitxi Pablo Fernández; el davanter està sancionat per acumulació de targetes grogues.