El Nàstic s'adorm davant el cuer i perd el liderat

Galleda d'aigua freda al Nou Estadi després que el Nàstic hagi perdut per 0 a 2 davant el Teruel. El cuer, que només havia guanyat un partit, ha sorprès el fins aquesta jornada líder. A la primera meitat, les errades defensives han condemnat al conjunt de Dani Vidal. A la segona meitat, els grana no han trobat la forma d'atacar la bona defensa dels aragonesos.

EL TERUEL NO DESAPROFITA ELS REGALS

Tot i entrar bé al partit i gaudir de les primeres arribades, al Nàstic se li ha començat a complicar ben d'hora. Al minut 9, Borja Martínez ha avançat als visitants. Alex Tirlea no ha encertat a l'hora de refusar, la pilota ha quedat morta després de topar amb Trigueros i Borja Martínez no ha desaprofitat el regal. Els visitants haurien pogut ampliar el marcador poc després. Amb tot a favor, el remat de cap de Sierra s'ha estavellat al travesser.

Abans del 0 a 2, Pablo Fernández ha tingut l'empat en la més clara dels locals. El xut des de la frontal li ha sortit centrat i no ha pogut superar un Taliby ben col·locat.

El gol que ha fet encara més mal ha arribat al minut 43. Nova jugada per banda que ha acabat amb la rematada de Borja Romero al primer pal. El migcampista s'ha avançat a tota la defensa grana.

REVOLUCIÓ SENSE EFECTE

Tot i que Dani Vidal ha sacsejat l'equip amb tres canvis al descans, el Teruel no ha patit en excés. El porter visitant només ha hagut d'intervenir per atura un bon remat de Pablo Fernández.

Toca pensar ja amb la sortida a Arenteiro, un partit que es perdrà Pablo Fernández per acumulació de targetes grogues. Nacho, substituït al 20 de partit per una subluxació a l'espatlla, caldrà veure com evoluciona. D'aquí a dues setmanes el Deportivo visitarà el Nou Estadi.