La primera derrota a casa en 16 mesos

12 enfrontaments aquí o a Salou, seu provisional del Volei SPiSP mentre van allargar-se les obres al pavelló del barri. I això són pràcticament 16 mesos sense perdre a casa i a la Superlliga 2. L'últim sotrac dels de Vlado Stevovski va produir-se el 31 d'octubre del 2020 i contra el València per 1 a 3. Va ser la segona punxada consecutiva com a local en la campanya anterior, també l'inici d'una ratxa exitosa que tot just s'acaba ara.

Seria injust, però, no tenir en compte que el culpable del punt final a l'estadística favorable és un rival que lidera la classificació guanyant tots els seus compromisos i que fins dissabte passat ni tan sols havia deixat escapar un sol punt.

Els cooperativistes van fregar la victòria situant-se 2 a 0 per acabar caient 13 a 15 en el set de desempat. I forçar la maquinària de L'Illa Grau és ben difícil.

Setmana intensa la del Volei SPiSP perquè no tan sols visitarà dissabte la pista del Muro, de les Illes Balears. Dos dies abans rebrà el Natació Sabadell en duel ajornat al seu dia per la COVID. Són dos conjunts de la zona baixa i és el doble repte de demostrar que la jove plantilla tarragonina no abaixarà el nivell mostrat contra el primer de la Superlliga 2. L'opció de disputar la fase d'ascens és ja inviable

El Natació Sabadell va sorprendre en l'anada esgarrapant un punt al Volei SPiSP. El derbi català es jugarà aquest dijous a les 21.30 hores.