×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El PSC proposa 7,5 milions d'euros d'inversions per a Tarragona

El PSC li reclama al govern de Tarragona un pressupost més ambiciós per al 2022. Els socialistes demanen 7,5 milions d'euros d'inversió en una sèrie de projectes que consideren estratègics i que s'emmarquen en el seu model de ciutat.  Recordem que l'executiu de Pau Ricomà necessita alguna aliança per tirar endavant els comptes de l'any que ve que es portarien al ple abans de cap d'any. Estructuren les seves propostes en 10 grans eixos i les consideren necessàries per recuperar l'empenta i el lideratge de la capital de la demarcació.

Per un costat, en matèria de mobilitat, remarquen que cal una aposta ferma perquè l'autobús sigui més àgil i proposen crear un intercanviador a Battestini. D'altra banda, incideixen en la importància per al comerç de peatonalitzar l'Illa Corsini

En clau social, reclamen un pla de salut mental per als joves, fomentar l'ocupació o apuntalar les polítiques feministes a través d'un Casal de les Dones. Pel que fa altres equipaments, reivindiquen el projecte del "Rambla Science" al Banc d'Espanya, que es finalitzi el Palau d'Esports i que s'obrin a la ciutadania els jardins i la plaça central de la Tabacalera. També plantegen la creació d'una empresa municipal de serveis energètics i recuperar les comissaries de proximitat.

Per tot plegat estimen que suposaria una inversió de 7,5 milions d'euros que, tot i la delicada situació econòmica de l'Ajuntament, seria possible, si hi ha voluntat política. Des del PSC ja han fet arribar les seves propostes al govern, però lamenten que encara no hagin pogut veure el detall del pressupost elaborat per l'equip de Pau Ricomà.