×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Club Natació Tàrraco apel·la a l'esperit de pertinença dels socis

Canvi de president a la recerca de més massa social  i d'una estabilitat econòmica impossible els últims temps per les crisis. Álex Jerez substitueix en el càrrec Josep Maria Claver, al capdavant durant dotze anys. 

Tarragona decidirà quin paper han de jugar les seves entitats esportives i si formar part d'un club, com sempre, segueix sent molt més que pagar perquè et prestin un servei. Álex Jerez té 47 anys, és membre del Club Natació Tàrraco des del 2012 i agafa el relleu de Josep Maria Claver, que va entrar durant la crisi financera i marxa durant la sanitària.

Reptes difícilment esperables que no van impedir, però, modernitzar les instal·lacions, principalment amb la substitució de la coberta de la piscina, i seguir creixent en l'aspecte esportiu.

TARRACO 14 DESEMBRE

Representants de la classe política local i d'altres projectes esportius de la ciutat van fer acte de presència en la presa de possessió simbòlica de Jerez com a cap visible d'una junta directiva renovada gairebé totalment. El nombre de socis ha anat fluctuant entre els 2.000 i 3.000, i l'actual context no és l'idoni per al club.

Afirmen que el futur de l'històric Tàrraco, fundat el 1.963, està garantit, que no és època de projectar grans inversions, però que disposar d'un horitzó més o menys clar depèn tan sols de la ciutadania.

Entre els clubs més importants de la natació catalana, les dificultats econòmiques del Tàrraco, afegeixen, no han d'impedir tirar endavant i seguir posicionant-lo com a referent esportiu a Tarragona.