La Primera RFEF no s'espera

La part alta de la classificació ha accelerat i el líder se situa ja vuit punts per damunt d'un Nàstic que, això sí, continua en zona de 'playoff' i que sembla tenir la situació prou controlada.

No volem espantar ningú, però la dada és contundent. Els quatre equips que precedeixen el Nàstic, Vila-real B, Atlètic Balears, Albacete i Algesires, van guanyar el cap de setmana anterior com a visitants, just l'assignatura pendent de Raül Agné i els seus jugadors. I no tan sols això, cap dels quatre millors de la Primera RFEF ha perdut un sol partit les darreres quatre jornades: qui s'adormi s'allunya del futbol professional.

Hi ha altres lectures de la situació actual i la més maca és la que recorda que els tarragonins sumen quatre victòries consecutives davant la seva afició, que aquest cap de setmana tindrà ja via lliure d'accés al Nou Estadi i en el primer compromís sense restriccions d'aforament. I si la grada hi creu, el visitant pateix. És el torn del Linares Deportivo, quart per sota.

Recta final del procés de recuperació de Nil, Carlos Albarrán i Pol Ballesteros;  veurem, però, si és suficient per arribar a temps a diumenge a les 12 del migdia.