Els teatres de Tarragona encetaran la temporada el 5 de novembre

Tarragona aixecarà el teló el pròxim 5 de novembre. El tret de sortida de la nova temporada de les sales de la ciutat serà al Teatre Tarragona amb "La filla del mar", una adaptació musical del clàssic d'Àngel Guimerà.

La programació de tardor-hivern inclourà algunes de les grans estrenes teatrals de l'últim any, com la nova producció del tàndem Joel Joan-Hèctor Claramunt, "El gran comediant". També hi haurà òpera de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell, que portaran "El barber de Sevilla" de Rossini.

Marc chornet teatre tarragona

A més, s'han volgut recuperar els espectacles suspesos per les obres al vestíbul del Teatre Tarragona el passat mes de juny. És el cas de la "Trilogia Shakespeare" de Marc Chornet o l'obra de titelles "Solitudes".

En l'apartat musical destaquen els concerts de la Franz Schubert Filharmonia que estarà acompanyada per la violinista Alexandra Soumm i els directors Paul Agnew i Javier Perianes.

Pel que fa als més petits de la casa, el Teatre Tarragona acollirà una funció per a tota la família un diumenge al mes en el marc del cicle Petit Tarragona. La primera serà "Sóc feliç" de la multipremiada Dàmaris Gelabert. Un espectacle amb circ, titelles, dansa i els grans èxits de l'animadora barcelonina.

Els abonats podran adquirir les entrades durant el 28 i 29 d'octubre. La venda al públic general s'iniciarà el 3 de novembre al web entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona.